fbpx

Vijesti:

8. kolovoza 2016.

Most predstavio mladu poduzetnicu Ivanu Ninčević

761d93c79f42140de81d9263f258718a

Predsjednica Poduzetničkog centra Solin, poduzetničke potporne institucije, Ivana Ninčević veliko je pojačanje MOST nezavisnih lista na predstojećim parlamentarnim izborima i to najvjerojatnije u X. izbornoj jedinici, gdje Most očekuje izvanredne rezultate.

Zbog svog iskustva s povlačenjem EU sredstava, već je uključena u saborske timove koji se bave natječajima i EU fondovima. Ova 32-godišnjakinja je uz Poduzetnički centar Solin pokrenula i Poduzetnički kamp koji je već iznjedrio mladu poduzetničku zvijezdu Ivana Mrvoša i njegove „pametne klupe“, te team Lucky4You s mobilnim interpretacijskim centrom.

„Želim svojim iskustvom pomoći što većem broju poduzetnica i poduzetnika da ostvare svoje ideje pronalaskom najboljih načina financiranja, a to su svakako i izvori poput EU fondova. Politički sam se aktivirala jer ova zemlja ima toliko potencijala, samo joj nedostaje profesionalaca koje zanima isključivo rad i razvitak, a ne političke prepirke.“ – izjavila je Ivana Ninčević.

„Most okuplja stručnjake koji dobro znaju što u njihovom području nedostaje da bi se u potpunosti iskoristile sve prilike za inovacije i napredak. Poduzetnice poput Ivane Ninčević mogu mladima dokazati da i u svojoj zemlji mogu ostvariti sve aspiracije.“ – izjavio je Ivan Kovačić – Gradonačelnik Grada Omiša, jedan od lidera Mosta.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj