fbpx

Vijesti:

11. kolovoza 2016.

PONOS HRVATSKE Dr. Nizar Shoukry na listi Mosta nezavisnih lista

„SKUPA S MOSTOM ŽELIM DONIJETI POZITIVNU PROMJENU U OVOJ LIJEPOJ ZEMLJI“

 nizar

FOTO: Vlado Kos / CROPIX

Shoukry Nizar kandidat je za zastupnika u Hrvatski sabor na listi Mosta nezavisnih lista u V. izbornoj jedinici. Ime Shoukryja Nizara  poznato je diljem Hrvatske. Riječ je o Sirijcu podrijetlom iz Alepa koji već dugi niz godina živi i radi u Hrvatskoj. U prvim danima izbjegličke krize na istoku Hrvatske skupa sa suprugom bio je najtraženija osoba, jedina koja zna arapski i koja uz to svim srcem želi pomoći ugroženim ljudima. Isto tako maksimalno je bio na usluzi svim humanitarcima i hrvatskoj policiji te su svojim radom doprinijeli rješavanju izbjegličke krize. Bezrezervna humanost prepoznata je i u Udruzi  Ponos Hrvatske koja dodjeljuje priznanja za hrabrost i humanost malim ljudima te je Nizar zbog svojih djela nagrađen svečanim priznanjem Ponos Hrvatske 2015.

Most nezavisnih lista izražava zadovoljstvo zbog toga što je Shoukry Nizar kandidat za zastupnika u Hrvatski sabor na listi Mosta nezavisnih lista u V. izbornoj jedinici. „Djelovanje Shoukryja Nizara dokaz je kako i mali ljudi mogu činiti velika djela. Dao je veliki doprinos da izbjeglička kriza prođe što bezbolnije. Ne tako davno i mi smo bili izbjeglice i svaka pružena ruka značila je jako puno. Sretan sam što je Nizar pristupio Mostu jer je on primjer osoba kakve Most želi okupljati.“ komentirao je ministar gospodarstva Tomislav Panenić koji je ujedno i nositelj liste Mosta nezavisnih lista u V. izbornoj jedinici.

Nizar je doktor stomatologije, studij je završio u Hrvatskoj, a trenutno je zaposlen u Domu zdravlja u Vukovaru, ambulanta Tovarnik. O odluci za politički angažman Shoukry Nizar kaže: „Dugi niz godina dijelim sudbinu građana Republike Hrvatske, proživljavam s njima i dobro i loše, poznajem situaciju. Tužno mi je gledati kako za ovu lijepu državu već dugo ništa dobro nije napravljeno. Moja odluka da se priključim Mostu temeljena je na želji da pomognem Hrvatskoj gdje sam zajedno sa svojom obitelji odlučio i ostati. Svojim angažmanom u izbjegličkoj krizi shvatio sam da mogu doprinijeti boljoj Hrvatskoj, skupa s Mostom želim nastaviti djelovati u tom smjeru“.

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj