fbpx

Vijesti:

9. rujna 2016.

Miro Bulj ponovno meta HDZSDP duopolske manufakture laži

miro bulj

LETAK PUN NEISTINA VRHUNAC JE STVARALAČKE SPOSOBNOSTI HDZSDP DUOPOLA

MOSTovac Miro Bulj ponovno se našao na meti HDZSDP spin majstora u dosad najžalosnijem obliku. Građankama i građanima podijeljeni su letci naslova „Miro Bulj – psihički bolesnik ili ratni profiter?“ na kojima se nalazi niz laži s ciljem diskreditacije najvećeg narodnog predstavnika MOSTa neposredno prije parlamentarnih izbora.

Nenamjerna greška autora letka i velikog poznavatelja hrvatskog jezika u rečenici „Narod mora znati tko će s njime vladati“, ustvari je pun pogodak jer MOST ne misli vladati narodom, već s narodom. Narod je taj koji će nam ponovno dati povjerenje da u Vladi djelujemo u njihovom interesu. Papir trpi sve, ali birači ne!

Vjerojatno se stranci ogrezloj u korupcijske afere i naviknutoj na brigu isključivo o privatnom interesu i čini da moraš imati psihički poremećaj da bi nam, primjerice, INA bila važnija od fotelja i milijuna mita. Ako zbog toga i nismo normalni, svejedno ne želimo terapiju na račun nacionalnog blaga.

„Letak pun neistina vrhunac je stvaralačke sposobnosti HDZSDP duopola jer očito nemaju kapacitet za produkciju nečeg korisnog. Ne samo što predizborne bodove pokušavaju zaraditi izmišljenim optužbama na moje ime, nego se ispod vrlog uratka, u kojem se pozivaju na riječi Andrije Mikulića, nisu usudili ni potpisati. Za razliku od njih, ja iza svojih riječi stojim uvijek, kao i iza obrane nacionalnih interesa, što njih očito i boli. Mislili ste ponovno obmanuti narod? E pa, NE ĆE TE!“ izjavio je Miro Bulj.

viber-image


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj