fbpx

Vijesti:

5. veljače 2018.

NIKOLA GRMOJA: “VODA IM JE DOŠLA DO GRLA”

Izvor: Media servis

“Kad u ovom trenutku raspetljavanja afere Agrokor, Milijan Brkić koji figurira kao neko desno krilo HDZ-a, relaksira te odnose prema SDP-u, rekao bih da im je voda došla do grla, da HDZ nema više nikakvog koalicijskog potencijala i da je ovo spašavanje Andreja Plenkovića zapravo”, rekao je Grmoja za Media servis.

Rekao je da je i ova trenutna koalicija s HNS-om i manjinama pilot projekt velike koalicije. Zapravo je riječ o PPD-u, odnosno HEP koaliciji u kojoj je Milijan Brkić imao glavnu ulogu, tvrdi Grmoja kojeg veseli što je “MOST pokrenuo sve ove procese te je zaslužan za razotkrivanje koje se sprema”. Ne zna, kaže, što se iza svega sprema, i jesu li u pozadini možda prijevremeni izbori. No siguran je da situacija za dvije stranke nije najsjajnija. U tom smislu gleda i na izjavu Zlatka Komadine koji je o Brkićevoj poruci rekao da se “nikada nije ufao u HDZ-ovu iskrenost” kao i “velika koalicija samo u velikoj nuždi”.

Mislim da je velika nužda i za HDZ i za SDP i da je Komadini samo sporno što ne može u potpunosti vjerovati Milijanu Brkiću, a nije mu sporan sam taj prijedlog”. Grmoja poručuje kako MOST s razotkrivanjem nastavlja te je siguran da će ono dovesti do određenih promjena na političkoj sceni “pa ni velika koalicija nije isključena”.

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj