fbpx

Vijesti:

29. ožujka 2019.

BULJ POZVAO SVE ZASTUPNIKE DA UPLATE NOVAC ZA MALU MILU

(Izvor: 24sata, autor: Snježana Krnetić)

Mala Mila Rončević (2) iz Rijeke boluje od leukemije. Roditelji prodaju sve kako bi svojoj curici omogućili eksperimentalno liječenje u SAD-u. Eksperimentalna terapija stoji 18 milijuna kuna.

U Saboru je Miro Bulj (Most) pozvao je na slogu svih zastupnika te ih pozvao da uplate novac i tako pomognu maloj Mile Rončević (2) da već idući tjedan ode na eksperimentalno liječenje u Ameriku. Mala Mila iz Rijeke boluje od leukemije. Roditelji i obitelj prodaju imovinu kako bi njihova curica otišla na liječenje i nadaju se da bi joj mogla pomoći eksperimentalna terapija. No to im je potrebno 18 milijuna kuna.

– Obitelj je stavila sve što je imala da bi spasila svoje dijete. Svaki roditelj bi to učinio. No roditelji uz pomoć prijatelja i obitelji nisu u mogućnosti prikupiti toliki novac. Smatram da sve političke opcije i svi zastupnici možemo dati svoj doprinos da se prikupi taj novac – kazao je Bulj te pozvao članove Vlade prvenstveno premijera i ministra zdravstva da učine isto.

– Već idući tjedan mala Mila mora otići u Ameriku. Stavite se u položaj tih roditelja. Očekujem da će svi, koliko mogu, pomoći tom malom anđelu, a mi kao predstavnici naroda trebamo pomoći da se prikupi ta iznos i da spasimo taj život – poručio je Bulj.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj