fbpx

Vijesti:

26. studenoga 2019.

ŠKORO JEDINI REMETI PLANOVE DVIJE POLITIČKE PARTIJE, JER IZA NJEGA STOJI NAROD

Zagreb, 26. studenog 2019. – Predsjednik Mosta Božo Petrov i politički tajnik Mosta Nikola Grmoja danas su na Trgu Bana J. Jelačića u Zagrebu potpisima podržali predsjedničku kandidaturu  Miroslava Škore.

IMG 0710 e1574779360325“Miroslav Škoro je nestranački kandidat kojemu nisu na prvom mjestu interesi političkih partija nego interesi naroda.  Škoro se bavi i otvoreno progovara o konkretnim problemima naroda i onim što se zaista tiče građana. On je čovjek koji poznaje gospodarstvo i razumije da je to jedan “od glavnih problema zbog kojeg ljudi iseljavaju, razumije i probleme Slavonije i hrvatskog sela, te poljoprivrednika, a jasno i nedvosmisleno progovara i o pravu na referendum, potrebi izmjene izbornog zakona, ali i problemu migranata. On je odmjeren kandidat koji čvrsto stoji na zemlji i kao takav ulijeva povjerenje”, rekao je Petrov.

foto petrov i grmoja e1574779314986“Miroslav Škoro je taj koji remeti planove vladajućih elita koje očajnički žele zadržati postojeće stanje. Zato ih baš on jedini može ugroziti i ima ozbiljne šanse za pobjedu. On neće obnašati predsjedničku funkciju s figom u džepu, gledajući jednim okom na interese svoje političke partije”, rekao je Grmoja.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj