fbpx

Vijesti:

9. ožujka 2021.

Nedjelja na Kantridi s Marinom Miletićem

Nedjelja na Kantridi protekla je u obilasku kvarta, razgovoru i druženju s ljudima iz kvarta.

Marin Miletić Kantridu je obišao sa svojim zamjenicima Petrom Mandić i Aleksandrom-Sašom Milakovićem kao i dijelom svoga tima.

Obilazak je započeo u deset sati pod vodstvom Višnje Koren, članice gradske koordinacije Mosta koja živi na Kantridi. Obišli su zapuštene dijelove kvarta i jasno se upoznali s problemima i potrebama ljudi koji ondje žive i rade. Dječja igrališta, obrasla stepeništa koja u naletima kiše postaju poput leda, posvuda otpad, zapušeni dijelovi za koje više nitko ne mari i mnogi drugi problemi njihova su svakodnevica.

“Riječki kvartovi – moj ured “ – istaknuo je Miletić i nadodao: “Nikada neću izdati svoje sugrađane niti ću ih iznevjeriti. Bit ću im stalno na raspolaganju. Kao jedan od njih. Uvijek će mi se Riječani moći obratiti, uvijek ću ih saslušati. I bavit ću se bitnim, svakodnevnim problemima koji ih muče i koje gradska uprava mora rješavati. “

Sportski centar, lučica 3. maj, stadion Kantrida, OŠ Kantrida i šetnica uz more samo su neki od dijelova Kantride koji su bili dio ciljanog obilaska.

“Kvartovi će napokon dobiti smisao: sami će imati znatna sredstva s kojima će upravljati.” – navodi Marin Miletić kao jedno od rješenja za obnovu i boljitak sva 34 kvarta u Rijeci.

 

 

 

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj