fbpx
Bulj i Bobeta
24. travnja 2021.

Bulj najavio kandidaturu svog zamjenika Denisa Bobete

Saborski zastupnik Mosta i kandidat za gradonačelnika Sinja Miro Bulj uputio je priopćenje za javnost u kojem je predstavio kandidata za svog zamjenika Denisa Bobetu.

‘Poštovani sugrađani,

kao kandidat MOST-a za gradonačelnika Grada Sinja ističem i kandidaturu svog zamjenika koji će, nakon lokalnih izbora, punopravno zajedno sa mnom preuzeti odgovornost za vođenje Grada.

Riječ je o čovjeku koji već 8 godina hrabro i nepokolebljivo zastupa vaše interese u predstavničkim tijelima lokalne i regionalne samouprave.

Denisa Bobetu Sinjanima ne trebamo predstavljati, dobro je poznat svima, dite je Sinja, aktivan sportaš i profesor kineziologije s dugogodišnjim radnim iskustvom. Trenutno zaposlen u KK Alkar kao trener.

Nikada se nije ustručavao raditi bilo kakav posao pa je i svoje prvo radno iskustvo stjecao na javnim radovima i prodaji drva za ogrjev. Čovjek je koji je odgojio generacije i generacije sportaša i djece u školama, a istovremeno se kroz politički rad borio za bolji život svojih sugrađana.

Denis je ostao nepokolebljiv u želji da zaštiti interese građana Sinja i naše zajednice pa čak i kada su mu, tada nezaposlenom, vladajuće opcije nudile posao u zamjenu za odlučujuću ‘ruku’ u Gradskom vijeću Grada Sinja.

Dragi Sinjani, siguran sam kako će Denis Bobeta zajedno sa mnom braniti Vaše interese s ciljem izgradnje bolje i prosperitetnije budućnosti Vas i vaše djece.

Zajedno ćemo Vam hrabro i nepokolebljivo služiti kako bi svima nama osigurali pošteniji, pravedniji i napredniji grad jer Sinj je borbe vrijedan.

Vaš kandidat za gradonačelnika Miro Bulj.’


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj