fbpx
24. travnja 2021.

Zvonimir Troskot: Nakon napada na naše volonterke, polomljen nam je i štand u Dubravi

Zagreb, 24. travnja 2021. – Zvonimir Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, na pressici na Bundeku sazvanoj na temu otpada u Zagrebu, osvrnuo se na jučerašnji napad na mlade Mostove volonterke koje su jučer napadnute na Trgu bana Jelačića.

“Ovo je zabrinjavajuće. Nakon napada na naše volonterke polomljen nam je i štand u Dubravi. Kome to smeta mladost? Kome to smeta Most? Kome to smeta promjena? Kome to smeta naše zajedništvo?”, propitao je Troskot. Kaže da kako još uvijek nisu ustvrdili motive ovih napada i krije li se iza tih događaja neka politička poruka, ali da je sasvim jasno da ‘’jedino koga stari arhitekti ‘novog’ Zagreba ne žele vidjeti na čelu grada i u Gradskoj skupštini je Most’’.

“Ovo su jasni pokazatelji da je Most postao snažna politička opcija u Zagrebu i da ćemo igrati važnu ulogu u zagrebačkoj Skupštini. ‘Stari arhitekti’ znaju da nama neće moći otvarati vrata ureda gradonačelnika nogom, niti nas ucjenjivati. Borit ćemo se svim silama za dobrobit grada Zagreba i svih njegovih građana. Mi ne uzmičemo i nastavljamo borbu za bolji Zagreb”, kazao je Troskot.

Dodao je i kako će Mostove volontere na štandovima čuvati ‘prijatelji Marka Sladoljeva s tribina’.

Kazao je i kako će tijekom mandata zatvoriti Jakuševac. “Napustit ćemo bilo kakve koncepte spalioničarskog pristupa. Zauzet ćemo se za kružno gospodarenje otpadom kojim je moguće reciklirati 95 posto otpada. Najbolji primjer kako to izvesti ekološki najbolje su nam pokazali Krk i Prelog”, kazao je Troskot.

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj