fbpx
14. svibnja 2021.

Troskot: Više Most u Skupštini – manje korupcije u zagrebačkoj politici!

Zagreb, 14. svibnja 2021. – Zvonimir Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, danas je na Zrinjevcu na kojem je sredinom prosinca i predstavljen javnosti kao kandidat Mosta u Zagrebu, poslao posljednje poruke prije izborne šutnje.

Pozvao je građane da izađu na izbore i zaokruže Most te njega kao kandidata, jer kaže, više Mosta u Zagrebačkoj skupštini znači manje korupcije u Zagrebu i zagrebačkoj politici. “Manje korupcije znači više škola i vrtića, manje namete poduzetnicima i građanima, manje cijene komunalnih usluga i bolji život u Zagrebu”, rekao je Troskot.

Naglasio je kako je glas za Most i za njega kao kandidata put ka tome da zapušu neki dobri vjetrovi u Zagrebu I Hrvatskoj.

“16. svibnja je dan kada možemo donijeti promjene i srušiti koruptivnu i klijentelističku hobotnicu u Zagrebu. Rušenjem te hobotnice znači da se stvari mijenjaju i u cijeloj Hrvatskoj. Vrijeme za to je sada”, kazao je.

Istaknuo je kako je Most najmlađa i najperspektivnija stranka u Zagrebu.

 “Ljepota Mosta Zagreb je najmlađa lista za Skupštinu s prosjekom od 34 godine. To je s jedne strane polet, potencijal i snaga,  a s druge strane imamo stručnost te viziju i znanja koja smo prikupljali radeći većinom u privatnom sektoru. Svi koji smo na listama smo radili po kompanijama ili imamo svoja poduzeća, neki su i doktori znanosti. Most ima mlade obrazovane osobe koje žele unijeti promjenu u zagrebačku politiku, a kroz Zagreb i u cijelo hrvatsko društvo”, naglasio je Troskot.

Kazao je i kako je Mostova kampanja bila afirmativna te kako nisu ulazili u praljavu kampanju kako su neki očekivali već da su građanima nudili rješenja.

Predložili smo jedino pravo i jedino provedivo rješenje za obnovu Zagreba, zatim projekt Zagrebačke promenade – izgradnju šetnica I biciklističke infrastrukture uz zagrebačke potoke koje bi revitalizirali na ovaj način  povezivali prometno zgarebačke kvartove. Ponudili smo i druga razna prometna rješenja u smislu boljeg povezivanja ZET-a I HŽPP-a. Ponudli smo zadržavanje mjere roditelj-odgojitelj, ali i predložili mjeru roditelj-odgojitelj na pola radnog vremena. Mislili smo  na naše poduzetnike. Smanjit ćemo prirez za 3 posto čim preuzmemo vlast”, kazao je Troskt i dodao kako će novac za projekte iznaći uštedama na javnim nabavama, rezanjem administrativnih trokova, određenim preinakama u gradskoj administraciji i povlačenjem novca iz EU.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj