fbpx
Grmoja i Bekavac
20. lipnja 2021.

Grmoja i Bekavac: Most je zagovornik promjena

Velika Gorica, 18. lipnja 2021. – Na konferenciji za novinare dr. Ivan Bekavac govorio je o jučerašnjoj konstituirajućoj sjednici Gradskog vijeća Grada Velike Gorice, gdje su vijećnici Mosta odbili dati potporu kandidatima suradnje HDZ-a i Domovinskog pokreta.

„Smatramo da bi podrška koaliciji HDZ-a i DP-a bila izdaja volje birača. Birači Mosta birali su promjene i imat će priliku vidjeti prijedloge i rješenja Mosta već na idućoj radnoj sjednici Gradskog vijeća početkom srpnja. Za brojne probleme koji godinama muče naše sugrađane Mostovci će predložiti rješenja prilikom rebalansa proračuna. Mi smo 6 mjeseci u komunikaciji s našim sugrađanima, za sve ono što ih najviše muči u našem gradu, mi ćemo izložiti rješenja, od zbrinjavanja otpada, po čemu smo na samom dnu, preko neriješenog prometa i infrastrukture do zdravstva. Već drugi dan nakon izbora bilo je jasno da je završio onaj predizborni teatar iluzije s asfaltnom scenografijom, strojevi su utihnuli, što su, vjerujem, primijetili i naši građani“, rekao je dr. Bekavac, koordinator Mosta za Zagrebačku županiju.

S njim se složio i vijećnik Mosta Damir Slojšek, dodavši kako Most ima jasnu viziju razvoja Velike Gorice, te će se za to boriti u vijeću.

Saborski zastupnik Nikola Grmoja zahvalio se građanima koji su glasovali za Most, istaknuvši da je jako zadovoljan rezultatom u Velikoj Gorici.

„Most jest nositelj promjena, zagovaramo promjene i u Velikoj Gorici, i u Zagrebačkoj županiji, i dok su neki odlučili podržati kontinuitet, Most se zalaže za drugačiji pristup“, rekao je Grmoja.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj