fbpx

Vijesti:

10. veljače 2022.

Nikola Grmoja istinom razotkrio lažne borce za referendum!

Saborski zastupnici nastavili su sjednicu raspravom o prijedlogu Odbora za Ustav i Poslovnik da se Vladu zaduži da provjeri broj i vjerodostojnosti potpisa prikupljenih za Mostove referendumske inicijative ‘Odlučujmo zajedno’ i ‘Dosta je stožerokracije’.

Tijekom rasprave po klubovima zastupnika Mostovci su posebno žustro napadali vladajuće, ali i oporbu jer, kako kaže Božo Petrov, pokušavaju skrenuti pozornost s bitnog, a to je da se više do 400 tisuća građana izjasnilo da je za referendum o covid potvrdama i odlučivanju o mjerama.

Tijekom rasprave po Klubovima zastupnika, Mostovac Nikola Grmoja je pitao koje prijedloge čujemo iz HDZ-a i oporbe.

“Pozivam Grbina, Benčićku da izađu ispod suknje jednog autokrata kao što je Plenković. Govore o referendumu kao neželjenom djetetu upravljanja krizom. Referendum je izravna demokracija, prilika da građani kažu što misle u upravljanju krizom.

Hrebak je mogao izaći iz samoizolacije, a neki dan čovjeku se lupa kazna jer je izašao dan ranije. Vi možete slaviti izborne pobjede, a građani ne mogu?!

Ljudi su vam poslali poruku da im je dosta, da žele da se u Saboru odlučuje 2/3 većinom, ali ne o deratizaciji, kako kaže jedan istaknuti HDZ-ovac.

SDP je glasao za to da se ovlasti predaju Stožeru. SDP je u koaliciji s HDZ-om, izglasali su sramotan Ustavni sud, uvjete za raspisivanje referenduma. Dva krila iste partije, iako je malo više komunista otišlo u HDZ.

Đakiću je bilo bolje da reagira na to što je Pupovac bio u Banja Luci, nego na izjave Dine Rađe.

Plenkoviću, ti i tvoja trgovačka koalicija čekate da dobijete mig iz Berlina ili sad vjerojatno Pariza da kažete da nema više potrebe za covid potvrdama”, rekao je Grmoja.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj