fbpx

Vijesti:

23. veljače 2022.

Marija Selak Raspudić: “Ako je Čuraj bio prvi izbor, možemo samo zamisliti koliko će kompetentan biti drugi!”

Saborska zastupnica iz Kluba Mosta Marija Selak Raspudić u srijedu je, na konferenciji za medije u Saboru, komentirala izbor nasljednika Darka Horvata u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja. Smatra da je HDZ politički na koljenima jer – u suprotnom im Čačić i Hrebak ne bi mogli uvjetovati ministra u ključnom resoru.

Zastupnica navodi da prijedlog predsjednika HNS-a Stjepana Čuraja za novog ministra samo pokazuje da u HDZ-ovim redovima nije gužva za ministarsko mjesto. “HDZ je na koljenima!”, poručila je i dodala da se čini da su i u HDZ-u shvatili da je ministarska fotelja u Vladi danas vjerojatna karta za Remetinec sutra.

Marija Selak Raspudić kaže da je HDZ poslao poruku – znaju da se obnova neće dogoditi. “Nije prvi put da se važan resor daje manjinskom partneru. Možemo zaključiti da su odustali od obnove. Ako su se Čačić i Hrebak, koji njuše krv, javno odlučili staviti veto na Čuraja onda možete misliti kolika je trgovina da vladajuća većina bude stabilna”, rekla je.

Smatra da je to veliki udarac i dolaz ‘političkog sunovrata predsjednika Vlade’. “Ako je Čuraj bio prvi izbor, možemo samo zamisliti koliko će kompetentan biti drugi!”, zaključila je Marija Selak Raspudić.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj