fbpx

Vijesti:

2. ožujka 2022.

Miro Bulj zagrmio u Saboru: Što se događa u našoj Domovini?!

Saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Grada Sinja u slobodnom govoru osvrnuo se na aktualno političko stanje u Hrvatskoj i Ukrajini. Objavu sa njegovog Facebook profila prenosimo u cijelosti:

Pozivam premijera Plenkovića da hitno kaže što se događa u našoj Domovini jer vidimo da DORH kroji Vladu!
Svi svjedočimo strašnoj agresiji Rusije na Ukrajinu! Hrvatska daje maksimum da pomogne ukrajinskom narodu. Naglasio bih da sam kao gradonačelnik Sinja spreman pomoći obiteljima koje bježe od rata. Moramo im pomoći, to je naša dužnost!
Međutim, Hrvatska ima brojne probleme, imamo ograde na Markovom trgu koja štiti Plenkovića i njegove suradnike od “terorista”, pola Vlade će biti u zatvorskim ćelijama u Remetincu, DORH i dalje kroji Vladu…
Pozivam premijera Plenkovića da hitno kaže hrvatskom narodu što se dešava!
Prestalo se govoriti i o besmislenim covid potvrdama koje su za cilj imale jedino dijeliti hrvatski narod. Dvije godine je trajao teror stožeraša.
Ponosan sam što nisam podlegao pritiscima i što je Sinj jedini grad u Hrvatskoj koji nije pristao dijelit svoje građane. Osim toga, sve brojne velike novčane kazne koje sam dobio sudovi su počeli rušiti na prvom stupnju.
Netko će za ove sulude mjere morati odgovarati kao i za sve nepravde nanesene brojnim našim sugrađanima.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj