fbpx

Vijesti:

14. ožujka 2022.

MOST jača u Slavoniji! Nova struktura u Osječko – baranjskoj županiji

Nikola Grmoja danas je prisustvovao konferenciji za medije na kojoj je predstavljena nova županijska organizacija Mosta. 

Na trgu Ante Starčevića u Osijeku predstavnici Mosta na županijskoj razini predstavili su novog županijskog koordinatora Osječko – baranjske županije Josipa Skočibušića.

Josip Skočibušić zahvalio se članovima koji su mu pružili podršku, osvrnuo se na trenutnu nacionalnu i regionalnu geopolitičku situaciju te naglasio:

U politici stranke prepoznao sam iskrenost, čestitost, borbu protiv korupcije, nepotizma, klijentelizma, borbu za zaštitu javnog interesa, vladavinu prava i izgradnju pravednog društva jednakih prilika za sve kao i zalaganje za tradicionalne vrijednosti hrvatskog naroda i opće kršćanske vrijednosti.  MOST otvorenih ruku prima ljude koji su spremni zajedničkim snagama konačno činiti prave stvari!

 Nikola Grmoja  istaknuo je važnost Slavonije, Baranje i Srijema na nacionalnoj razini te pozitivna iskustva u komunikaciji s građanima i sve veći interes za sudjelovanje u radu Mosta:

MOST će posebnu pažnju posvetiti Slavoniji. Jačanje stranke u ovom dijelu zemlje jedan je od naših ciljeva, a po pristupnicama koje dobivamo svjesni smo da i građani prepoznaju što MOST nudi. Ako Slavonija ne bude jaka, ni Hrvatska se neće moći razvijati. Moramo zaustaviti iseljavanje iz Slavonije, a poseban fokus Most stavlja na poljoprivredne politike. Svjesni smo rasta cijene energenata i stanja u OPG-ovima, zato ćemo najaviti naše zalaganje u Saboru za naše OPG-ovce i sve građane.

MOST je najavio nove konferencije u regiji Slavonije, Baranje i Srijema.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj