fbpx
MOST
2. srpnja 2022.

HDZ i DP lažima na Most

Bivša istaknuta članica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović s pravom je jučer napala Domovinski pokret u Velikoj Gorici zbog organizacije koncerta Miroslava Ilića. Osim toga, poručila je da Domovinskom pokret i u Gorici i na nacionalnoj razini domoljublje služi isključivo za pokrivanje privatnih interesa njihovog prvog čovjeka Marija Radića koji je povezan s PPD-om i s ruskim kapitalom.

Naime, zastupnica Vučemilović je Domovinski pokret prozvala zbog činjenice da su u Gorici u koaliciji s HDZ-om i da su dio vladajuće strukture u gradu u kojem je organiziran koncert Miroslava Ilića.

Kako bi se izvukli iz te neugodne situacije i prevenirali napad gospođe Vučemilović na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Velike Gorice izveli su igrokaz u kojem je sudjelovao vijećnik Domovinskog pokreta (DP) i gradonačelnik Velike Gorice Ačkar.

Kako bi zamutili vodu neopravdano su prozvali vijećnik MOST-a Damira Slojšeka zbog navodne njegove uloge u organiziranju koncerta Miroslava Ilića u Kurilovcu.

Jasno je da iza organiziranja koncerta stoji vladajuća struktura DP-a i HDZa, jer je predsjednik NK Kurilovec, organizatora koncerta, čovjek kojeg je imenovala vladajuća struktura DP-a i HDZ-a.

Naime HDZ i njihov koalicijski partner DP doživjeli u brojne kritike dijela branitelja Velike Gorice i sad traže način kako zamutiti vodu.

Vijećnik DP-a, trbuhozborac i operativac nalogodavaca iz HDZ-a, uz asistenciju gradonačelnika izveo je dogovoreni igrokaz u kojem je oporbeni vijećnik Mosta ocrnjen samo zato jer je član Izvršnog odbora NK Kurilovec, iako nije sudjelovao u odluci o organiziranju koncerta. Odluku je donio predsjednik koji je dio vladajuće strukture DP-a i HDZ-a, a u organizaciji koncert pomogao mu je Grad Velika Gorica gdje su na vlasti HDZ i DP.

Sasvim je jasno da NK Kurilovec nema financijska sredstva za organizaciju ovog koncerta i da ga ne bi mogao organizirati bez pomoći Grada Velike Gorice u kojoj vlast obnašaju upravo DP i HDZ.

Smiješnim manevrom pokušali su optužiti vijećnika Mosta, a za nacionalni plasman ove laži pobrinuo se Bujanec, džuboks Marija Radića vlasnika Pevexa, Z1 televizije i glavnog čovjeka Domovinskog pokreta.

Laž je laž, koliko god bila podmazana smrdiljivim ruskim novcem i koliko god vam u njoj asistirao HDZ!

MOST
Velika Gorica


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj