fbpx

Vijesti:

8. rujna 2022.

Bulj izvojevao pobjedu, isplati se boriti!

Saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Sinja Miro Bulj izvojevao je danas još jednu pobjedu kada je na Vladi na predstavljanju novih mjera donesena odluka da će vodovodi imati istu cijenu kao i kućanstva za što se Bulj intenzivno zalagao ovog ljeta.

„Ljudi, vidite li da se isplati boriti i što pritisak na Vladu radi! Dok su gradonačelnici po Hrvatskoj šutjeli, ja sam se borio i napadao Vladu i HEP zbog nenormalnog rasta cijena električne energije za vodovode. Danas je donesena odluka na Vladi kako će vodovodi imat cijenu kao i kućanstva, što je i logično jer se ne bave profitabilnom djelatnošću nego građanima isporučuju vodu. Ovo vam je i pouka! Ako budete šutke trpjeli njihovu krađu promjena neće biti! Ali isto tako što budemo glasniji, a oni u strahu za svoje pozicije, više će odriješit državnu kesu koja se dodatno punila zbog inflacije!“, poručio je Bulj.

Sam Bulj je građanima Sinja u susret izašao s 1050 kuna jednokratne pomoći za ublažavanje posljedica energetske krize i to onima koji su izgubili pravo na troškove ogrjeva, a i ranije je nizom socijalnih mjera pomagao građanima Sinja, uvevši tzv. alkaricu, a nije povećao ni cijenu vrtića kao mnogi, te je za drugo dijete vrtić besplatan.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj