fbpx

Vijesti:

17. kolovoza 2016.

“Most do građana” spaja cijelu Hrvatsku

13962833_325062244493538_7466563947023780_o

BOŽO PETROV: SVAKI DIO HRVATSKE NAM JE BITAN, TU SMO DA VAS ČUJEMO I DA NASTAVIMO MIJENJATI NAŠU ZEMLJU

MOST nezavisnih lista službeno je započeo izbornu kampanju obilaskom četiri krajnje točke Hrvatske. Druženja simboličnog naziva „Most do građana“ održavat će se diljem Hrvatske kako bi se saslušali problemi, ideje i prijedlozi građana.Na taj način izabrani saborski zastupnicibit će u potpunosti spremni zalagati se za njihove interese u Hrvatskom saboru.

Sjevernu točku Hrvatske, Sveti Martin na Muri posjetili su ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović,potpredsjednik Hrvatskog sabora Robert Podolnjak te saborske zastupnice Jasna Matulić i Ljubica Ambrušec.

„Zahvaljujući svojoj poziciji ministra zaštite okoliša i prirode dobro sam upoznat s problemima okoliša koje muče naše građane. Postigli smo izvrsne rezultate u vrlo kratkom roku i očekujem da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali.“ – istaknuo je ministar Dobrović.

Put sa zapada krenuo je iz Umaga, a građane su posjetili ministar poljoprivrede Davor Romić te saborski zastupnici Josip Katalinić, Ines Strenja Linić i Marko Sladoljev.

„Lijepo je vidjeti da u svim dijelovima Hrvatske pa tako i u našoj Istri postoje ljudi koji dišu i razmišljaju kao Most. Promjena koju je Most pokrenuo ne može se zaustaviti i građani su to prepoznali.“- komentirala je Ines Strenja Linić današnje druženje s građanima.

U centru Iloka, istočnoj točki Hrvatske s građanima su se družili saborski zastupnici Miroslav Šimić i Ružica Vukovac.

„Otvorenje ureda u Osijeku, jučerašnje predstavljanje programa te obilazak cijele Slavonije koji slijedi u idućim tjednima, za mene su vrlo značajni događaji. Dobro smo upoznati s problemima koji muče Slavonce i predano ćemo raditi na njihovom rješavanju.“ – poručio je Miroslav Šimić.

I na kraju, u Cavtatu, južnoj točki Hrvatske, građane su posjetili potpredsjednik Vlade Božo Petrov, ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić te saborski zastupnici Maro Kristić i Ivan Kovačić – Gradonačelnik Grada Omiša.

„Nakon predstavljanja programa, Most je krenuo s intenzivnom kampanjom na terenu. Za razliku od ostalih političkih protivnika, mi želimo čuti prijedloge, mišljenja, ali i kritike svih naših građana. ‪#‎BašZato‬, svaki dio Hrvatske nam je bitan, tu smo da vas čujemo i da nastavimo mijenjati našu zemlju. Budite posve sigurni, Most nije i neće iznevjeriti svoje birače.“ – zaključio je Božo Petrov.

U tijeku dana Mostovi zastupnici, ministri i čelnici obići će nekoliko gradova, između ostalih i Mursko Središće, Poreč, Vukovar i Dubrovnik.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj