fbpx

Vijesti:

23. srpnja 2016.

Predstavljeno novo pojačanje Mosta – Ante Dabo: “Vjerujem u Most!”

Most nezavisnih lista u svojim redovima dobio je još jednog gradonačelnika. Danas su na konferenciji za medije predstavili novoga člana svoje platforme nezavisnih lista, gradonačelnika Novalje Antu Dabu.

“Zaista mi je čast kada vidimo da su se i druge nezavisne liste priključile. Ljudi koji su prošli filtar, koji nisu ni SDP ni HDZ, koji su prošli najteži put izlaska u političku arenu. Čast mi je što je gospodin Dabo prepoznao platformu Mosta kao platformu na kojoj može nastati treći put’, kazao je Petrov. ‘To je nešto što HDZ i SDP nemaju, a to je priča uspješnih i odgovornih ljudi’”, kazao je Petrov predstavivši Antu Dabu.

A novaljski gradonačelnik Dabo rekao je da je Most prepoznat ne samo u Novalji nego i u Hrvatskoj kao treći put i da kao takav remeti planove velikih stranaka.

“A to sam imao prilike osjetiti i na svojoj koži kada je proračun za 2016. rušen od HDZ-a. U Novalji su HDZ i SDP neformalno koalirali, a danas su oporba. I to je velika moja pobjeda i pobjeda naše nezavisne liste. Čini mi se da je Most ispunio ono zbog čega je i osnovan – povezati nas nezavisne i dati nam veću snagu na političkoj sceni. Grupacija na čelu s Božom Petrovom nije se dala uvući u kojekakve igre, već je stala u obranu hrvatskih interesa. Most se sve više i čvršće afirmira i postavio se na političkoj sceni. Ova forma ima budućnost i zato sam danas tu. Vjerujem i zato sam tu. Vjerujem u Most”, poručio je Dabo, piše N1.

Izvor: Večernji.hr


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj