fbpx

Vijesti:

12. kolovoza 2016.

Višestruki odbojkaški prvak Hrvatske u Mostu

viber image

Ivan Rančić, gradski vijećnik u Kaštelima, kandidat je Mosta  na izvanrednim izborima za RH Sabor u 9. izbornoj jedinici.

Ivan Rančić mag. Iur. predavač je iz kolegija Javne uprave na Veleučilištu u Šibeniku i „spiritus movens“ kaštelanske odbojke koju je svojim povratkom preporodio te odveo do pet uzastopnih naslova prvaka Hrvatske. Ivan je trener odbojkaškog kluba Mladost Marina Kaštela, prvaka Hrvatske u muškoj odbojci.
Za ovu prigodu, Ivan je rekao da je u Mostu prepoznao jedini ispravni put za Hrvatsku te da je sve kvalitete koje i sam utjelovljuje, prepoznao u članovima Mosta.

„Upravo zato želim pomoći Mostu svojim stručnim idejama i vizijama, kao i životnim i sportskim iskustvom. Moja jedina ambicija je ta da se u Hrvatskoj napokon pokrenu pozitivne i ključne promjene, kako na lokalnim nivoima, tako i na državnoj razini. Važno je, što je Most napravio i što će nastaviti raditi, mijenjati ustaljene koruptivne prakse naših etabliranih političara i političkih struktura i stranaka. Smatram da su pozitivne promjene moguće jedino ako građani prepoznaju Most kao jedinog dokazanog nositelja tih promjena. Ja sam osvjedočen da je Most na prvo mjesto u svojem političkom djelovanju stavio stručnost i profesionalnost te da su jedina politička opcija koja je zaštitila nacionalne interese!“


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj