fbpx

Vijesti:

30. kolovoza 2016.

Grmoja: Mi smo jedina opcija s pet dragovoljaca nositelja lista

Grmoja Predsjednici se zuri raspisati nove izbore

Piše: N1

Na splitskoj Rivi saborski zastupnik i kandidat Mosta za IX. izbornu jedinicu Miro Bulj i jedan od osnivača Mosta i kandidat za VI. izbornu jedinicu Nikola Grmoja i ostali kandidati Mosta održali su konferenciju za novinare u ponedjeljak 29. rujna.

‘Ne namjeravamo razgovarati s predstavnicima branitelja u kampanji i uoči izbora, već nakon njih’, objavio je Nikola Grmoja u ime Mosta za vrijeme druženja s građanima na splitskoj Rivi. Optužio je HDZ i SDP da manipuliraju braniteljskim pitanjima i upozorio da nijedna politička opcija nema ekskluzivno pravo na Domovinski rat.

‘Mi smo jedina opcija kojoj su čak pet nositelja izbornih lista dragovoljci, a među kandidatima je ogroman broj branitelja’, dodao je Grmoja.

Mostovci su iz Splita odgovorili na ‘ponovno otvaranje teme INA-e’ i najavili da će nakon izbora inzistirati da MOL ispunjava preuzete obveze, ili će se u suprotnom tražiti novi strateški partner za hrvatsku kompaniju.

‘Svi znamo da je rasprodaja započela za vrijeme SDP-ove vlade, potom su u doba Ive Sanadera na kriminalan način prepuštena upravljačka prava, dok vlada Zorana Milanovića nije učinila ništa da spriječi daljnje uništavanje te tvrtke. Upravo zbog INA-e je pao Tomislav Karamarko i zbog toga je srušena posljednja vlada’, sjetite se’, kazao je Grmoja, a piše tportal.

Nositelj liste Mosta u devetoj izbornoj jedinici Miro Bulj također je upozorio HDZ i SDP da ‘maknu prste od INA-e’ i te dvije stranke optužio da su od Hrvatske napravili ‘lovište’. ‘Čak su zajedno izabrali ustavne suce koji će im pomoći proglasiti neustavnim Zakon o nezastarjevanju kriminala u privatizaciji”, kazao je Bulj.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj