fbpx

Vijesti:

8. srpnja 2020.

NIKOLA GRMOJA DAO PODRŠKU DIPLOMATU DAMIRU SABLJAKU

Zagreb, 8.7.2020. – Danas je Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja ispred Službeničkog suda došao dati podršku diplomatu Damiru Sabljaku za kojeg je održana rasprava u ponovljenom suđenju, a zatim je Grmoja dao izjavu za medije.

Grmoja je ponovo podsjetio kako je Sabljak razotkrio korupciju u našim veleposlanstvima, te umjesto da za to bude nagrađen, on je bio kažnjen i udaljen iz službe.

Agonija Damira Sabljaka traje već previše i to pokazuje kako ova država funkcionira. Oni koji su odgovorni za te malverzacije su nagrađeni još boljim sinekurama, a čovjek koji se ponio profesionalno i putem institucija upozorio na nepravilnosti je kažnjen. Zato mi ovdje tražimo pravdu za Damira Sabljaka i dajemo mu punu podršku. Žalosno je da medijima nije dopušteno snimanje ove rasprave, a to pokazuje koliki je strah u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova i u hrvatskoj vladi, ali istina će izaći na vidjelo. Mi smo uvjereni da će Damir Sabljak biti vraćen na posao, a da će odgovorni odgovarati za ovo što su napravili“ – rekao je Nikola Grmoja.

Danas se postupak priveo kraju, a odluka će uslijediti pisanim putem.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj