fbpx

Vijesti:

22. prosinca 2020.

Most predstavio međunarodnog tajnika i organizacijsku tajnicu

Bakula: „Most dolazi i spreman je za još jednu utrku“

Zagreb, 22. prosinca 2020. – Nakon što je predsjednik Mosta Božo Petrov jučer predstavio potpredsjednike Marina Miletića i Nikolu Grmoju, političkog tajnika Antu Kujundžića i tajnika za mlade Filipa Fišića, na današnjoj konferenciji Petrov je predstavio međunarodnog tajnika Mosta Zvonimira Troskota i organizacijsku tajnicu Kristinu Bakulu.

Božo Petrov je rekao da mu je zadovoljstvo što će izmjenom Statuta, kao i odlukama Predsjedništva prije toga, Most u iduće četiri godine imati jednu veliku podršku međunarodnog tajnika Zvonimira Troskota. 

Organizacijska tajnica bit će Kristina Bakula koja je u prethodnom mandatu napravila već mnogo toga, kaže Petrov, a biti će tu i iduće četiri godine.

Kristina Bakula istaknula je da je svjesna važnosti rada na terenu i da se i kao regionalna koordinatorica za Slavoniju posvetila tom području, a posebice kao voditeljica kampanje za posljednje parlamentarne izbore.

U tom periodu Most se značajno širi i pristupa nam veliki broj ljudi. Činjenica koja ide tome u prilog je 80 posto pokrivenosti naših županija u RH s organizacijom i našim ljudima. Na organizacijskoj strukturi Mosta radit ćemo još više i snažnije, posebno za nadolazeće lokalne izbore. U prilog tome ide i Statut koji smo izmijenili koji nam omogućuje modernizaciju operativnih stvari. Most dolazi i spreman je za još jednu utrku”, rekla je Bakula.

Zvonimir Troskot istaknuo je da je Most prepoznao važnost funkcije međunarodnog tajnika koji će imati ulogu koordinacije, dok će Predsjedništvo dati jasne smjernice te politike koju će onda potvrditi i Glavni odbor.

Smatramo da kao treća politička opcija po zadnjim anketama moramo imati funkciju međunarodnog tajnika, a jedan od ciljeva naših politika je i stvaranje mosta između domovine i iseljeničke Hrvatske. Osobno sam živio u inozemstvu s našom dijasporom, znam njihove probleme, njihovu čežnju i ljubav prema domovini i to iskustvo bih htio staviti na raspolaganje Mostu. U fokusu će biti posebno mladi koji su iselili iz Hrvatske u zadnjih deset godina. Oni su važni u našoj viziji i želimo s njima uspostaviti odnose i zajedno graditi politiku za našu Hrvatsku”,  objasnio je Troskot.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj