fbpx
29. travnja 2021.

Zvonimir Troskot predao 8700 potpisa: Imamo šanse za drugi krug

Zagreb, 29. travnja 2021.Zvonimir Troskot, kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika predao je u danas 8700 potpisa za svoju kandidaturu poručivši kako potpisi pokazuju da ima šanse ući u drugi krug lokalnih izbora u Zagrebu.

„Danas predajemo 8700 potpisa. To je brojka koja pokazuje ono što smo i najavljivali kroz cijelu kampanju, da ćemo biti važan politički faktor u Zagrebu, i ne samo to, nego i ozbiljni kandidati za drugi krug“, rekao je Troskot na Velesajmu u pratnji zamjenica Ive Rem i Dajane Paušić Podhraški te mnogih Mostovaca ponajviše mladih.

Troskot je naglasio kako mu ankete nisu davale šansu, ali da potpisi pokazuju suprotno, da imaju šanse u drugom izbornom krugu.

Odličan je osjećaj biti zapravo ‘favorit štanda’, jer štand je najbolja anketa“, kazao je Troskot.

Naglasio je kako ga veseli veliki broj potpisa, ponajviše zbog toga što su u prikupljanju „imali brojne opstrukcije“.

„Ona najžalosnija je bio napad na naše djevojke, Leu i Magdalenu. Mi smo na taj napad odgovorili najbolje: zajedništvom, pjesmom, požrtvovnošću, upornošću. Upravo je taj napad homogenizirao naše zajedništvo koje je dovelo do ovakvog sinergijskog rezultata“, poručio je Troskot.

Ističe kako ih je to nasilje potaklo na održavanje humanitarne akcije koju će održati 1. svibnja na Jarunu.

„Riječ je o humanitarnoj akciji ‘Sportom protiv nasilja’, gdje smo pozvali sve političare i novinare da dođu. Bit će pucanje penala, kao bivši vratar Dinama obući ću ponovno dres i rukavice, i branit ću penale tko god se odvaži pucati“, naglasio je Troskot.

Dodao je kako će glavna poruka akcije biti da se zajedništvom i sportom moramo oduprijeti nasilju, bez obzira na političko opredjeljenje.

Uz Troskota su još bili i saborski zastupnici Mosta Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić te Nikola Grmoja.

Troskot je na kraju izjavio kako će nakon 16.5.2021. zapuhati neki dobri vjetrovi u Zagrebu, ”jer Most dolazi”.

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj