fbpx

Vijesti:

21. siječnja 2022.

Nikola Grmoja: ‘Covid potvrde su besmislene od starta, počeli su se presvlačiti kaputi i mijenjati šeširi‘

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja izjavio je u četvrtak da su covid potvrde besmislene od samoga početka, ustvrdivši da one nisu epidemiološka mjera i nemaju znanstvenih utemeljenja, pa su se sad počeli “presvlačiti kaputi i mijenjati šeširi”.

“Počeli su se presvlačiti kaputi i mijenjati šeširi… Ono što je narod rekao potpisima za referendum i ono što ozbiljna struka govori mjesecima sad će početi govoriti mnogi, da covid potvrde nisu epidemiološka mjera i nemaju znanstvenih utemeljenja”, poručio je Grmoja i podsjetio kako Most od početka govori da covid potvrde nemaju smisla jer i cijepljeni mogu širiti zarazu.

U slobodnom iznošenju stajališta u Saboru istaknuo je da Most nije nikad ni riječ rekao protiv toga da se ljudi cijepe, posebno stariji i imunokompromitirani, ali da isto tako ne dopušta da se “isključi zdrav razum”.

“A zdrav razum odavno govori da se moramo vratiti normalnim životima i živjeti s virusom kao što je čovječanstvo živjelo sa svim virusima u prošlosti”, naglasio je Grmoja.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj