fbpx

Vijesti:

13. kolovoza 2016.

Petrov: “Pozivam mlade da se uključe u politiku.”

bož

Foto: N1

Dok su Andrej Plenković i Zoran Milanović sinoć gostovali na HTV-u, čelnik Mosta, Božo Petrov, bio je gost N1.

Nakon sučeljavanja je prvo izjavio da nije vidio promjene u njihovim stavovima, te da su to što su sinoć govorili “običajene bajke koje jedni i drugi pričaju zadnjih 20 godina”.

Najavio je da će Most “sigurno biti treća stranka koja će odlučivati”, što se, kako je dodao, vidi po svim anketama.

“Tražit ćemo sigurna jamstva da se provede program koji mi zagovaramo. I dalje se zalažemo za reforme jer mislimo da je to najpotrebnije. To što oni nama nisu dopustili da provedemo reforme, to je probleme koji karakterizira i HDZ i SDP zadnjih 20 godina.

Prvi potez mora biti promjena porezne reforme, ali ne kako nabacuju HDZ i SDP. PDV se mora smanjiti, ali mislim da je to njima najlakše reći. Treba olakšati rad i kapital.”

Izjavio je da je Most promijenio neke standarde u politici u Hrvaskoj i da će surađivati jedino sa strankama koje će podržati njihov program. “Most je jedini jamac da će interesi Hrvatske biti zastupljeni.”

Petrov je dodao da je Tihomir Orešković bio odličan premijer, ali su “podvale bile prejake”, no ipak je napomenuo da gospodarski rezultati dokazuju kako je Orešković radio.

“Ja ću biti kandidat za premijera ispred Mosta i smatra da mogu biti barem jednako dobar, ako ne i bolji od Plenkovića i Milanovića. Naravno da postoje bolji i sposobniji i pozivam ih da se i oni uključe u politiku. Pogotovo mlade ljude kojima je Hrvatska u srcu, a ne džepu. Ne valja čekati Godota, jer Godot nikad neće doći.”


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj