fbpx

Vijesti:

21. studenoga 2016.

Smart Parking Barrier – pobjednička ideja Poduzetničkog kampa 2016.

IVANA NINČEVIĆ LESANDRIĆ INICIJATIVOM PODUZETNIČKI KAMP POMAŽE MLADIM PODUZETNICIMA

Pobjednička ideja ovogodišnjeg Poduzetničkog kampa, inicijative koju je osmislila i u sklopu Poduzetničkog centra Solin realizirala uspješna poduzetnica i saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić kako bi pomogla mladim poduzetnicima u realizaciji i plasiranju njihovih ideja na inozemno i domaće tržište, je Smart Parking Barrier Marka Smolje. Smart Parking Barrier je inovativni sustav koji rješava problem zauzimanja parking mjesta kombinacijom naprave na parkiralištu i mobilne aplikacije koja je spušta kako se korisnik približava.

„Uspjeh bi mi bio da sam na kampu dobio samo jedan koristan savjet, čast mi je biti pobjednikom. Inovativni sustav smart parkinga rješava problem prometnog kolapsa koji je posljedica traženja parking mjesta u svakom gradu, uzmimo u obzir da u prosjeku osoba koja traži parking izgubi 21 minutu. To je problem koji uzrokuje puno veće stvari od samog nepronalaska parkinga.“ – izjavio je Marko Smoljo, pobjednik poduzetničkog kampa 2016.

Nagradu su pobjedniku predali prošlogodišnji pobjednici Poduzetničkog kampa Josip Lažeta (Chain Technology) i Jakša Vidović, koji su danas uspješni poduzetnici, a renomirani predavač kampa, devetnaest puta nagrađivani trener poduzetničkih vještina, Scott L. Steward uručio je Level Up Award srednjoškolcima Boži Jovanoviću Bartuloviću i Ivanu Pavloviću u svrhu podizanja svijesti o poduzetništvu kod mladih.

Poduzetnički kamp je jedna od najuspješnijih manifestacija koja je ideje dosadašnjih pobjednika poduzetničkog kampa, tvrtke Include d.o.o. Ivana Mrvoša (pametne klupe) i Chain Technology j.d.o.o. (mobilni interpretacijski centar) plasirala kako na domaće tako i na inozemno tržište.

Poduzetnički kamp 2016. još jednom se pokazao kao mjesto koje podiže svijest o poduzetništvu, ali i kao odlična platforma za međusobno povezivanje i suradnju iskusnih poduzetnika i poduzetnika početnika. Sudionici ovogodišnjeg kampa su tijekom četiri dana kroz radionice razvijali svoje poduzetničke ideje i upoznali se s novim mogućnostima i prilikama.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj