fbpx

Vijesti:

11. siječnja 2017.

Bulj: Pozivam sve veleizdajnike neka me tuže!

bandicam-2017-01-11-19-02-10-337

Piše: N1

Mostov saborski zastupnik Miro Bulj obratio je se javnosti povodom zahtjeva za skidanje imuniteta.

”Pozivam sve koji su trebali štiti nacionalne interese da svi podignu tužbu protiv mene, na to ću biti ponosan jer sve što radim će biti za zaštitu nacionalnih interesa. Zbog onih koji su opljačkali resurse na državnoj i lokalnoj razini sam se i uključio u politiku i neka me slobodno tuže, kao što su naše heroje locirali, transferirali i procesuirali. Mogu i mene slobodno jer ja ih se ne bojim i šaljem im poruku: Vi koji ste krivi za izdaju nacionalnih interesa – nećete!”, kazao je Bulj.

”Pozivam Povjerenstvo za odlučivanje za sukob interesa da provjeravaju političare, Dorh i bilo koga tko je sudjelovao u izdajama za Judine škude da i danas to isto čine i u ovoj vladi i u budućim i prošlim vladama. Sve što sam napravio stojim iza toga. Ja i sada pozivam sve te veleizdajnike koji su doveli državu ovdje i koji su izdali nacinalne interese u slučaju Ine, slobodno ih pozivam da tuže”, rekao je mostovac.

“Iskustvo koje sam spominjao u prodaji telekomunikacija, Ine, banaka, koje je hrvatski narod dokapitalizirao, gdje gubimo nacionalne resurse i potencijale razvoja hrvatskog društva temeljim na tome da hrvatski narod treba odlučivati o tome ili Hrvatski sabor dvotrećinskom većinom”, rekao je saborski zastupnik Mosta.

Bulj nije želio komentirati drugu struju unutar HDZ-a, koja se protivi privatizaciji HEP-a, ali je rekao da je Most po tom pitanju sasvim jasan. “I Petrov i Dobrović su rekli da ustavom zaštitimo resurse, Vode, HEP. Očekujemo potporu svih zastupnika, u interesu da pokušamo kroz druge načine povratiti Inu kao stratešku i političku granu u vlasništvo Republike Hrvatske”, rekao je, dodavši da bi se, da je na snazi Zakon o podrijetlu imovine, od onih koji su njega tužili, zasigurno mogle kupiti dvije Ine. “Ja mislim da ima potencijala, ali treba hrabrosti i volje da se to napravi”, objasnio je.

Na pitanje na što je mislio kad je rekao da je Tomislav Karamarko otišao s mjesta predsjednika HDZ-a zbog kriminalnih radnji, Bulj je kazao da stoji iza svega što je rekao. “Zasigurno su svi konzultanti, svi koji su upravljali ovom državom ili savjetnici nacionalne sigurnosti, otkako su počeli prodavati hrvatska dobra svi učinili veleizdaju. Nitko nije ništa poduzimao, nego se trebalo čekati da se pojavi Most i da mi, ljudi s lokalnih razina, dođemo i rješavamo stvari na državnoj razini.

Kad su u pitanju unutarstranački izbori u Mostu, Bulj je kazao da će javnost biti pravovremeno obaviještena o svemu. “Ja nisam član Mosta, ja sam ponosan što sam na platformi Mosta. Zasigurno će Most ostati platforma nezavisnih lista koji će se uključivati u izbore i na državnoj i na lokalnoj razini”, rekao je Bulj. “Most će uskoro izaći s time tko je kandidat za gradonačelnika Zagreba. Naravno da ćemo imati kandidata za gradonačelnika, kao i za sve županije u Republici Hrvatskoj”, rekao je Bulj.

Što se tiče Sinja, Nezavisna lista Mire Bulja izaći će na lokalne izbore, a o kandidatu će javnost uskoro obavijestiti. “Zasigurno smo spremni riješiti situaciju u ovom gradu, u kojem je sve lošije. Netko će zasigurno biti kandidat, možda i ja”, rekao je Bulj.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj