fbpx

Vijesti:

20. srpnja 2019.

MOSTOVCI NAJAKTIVNIJI U SABORU

Bulj, Grmoja i Sladoljev na vrhu, Čikotić postavila najviše pitanja, čak 7 Mostovaca među 20 najaktivnijih.

Trojica Mostovih saborskih zastupnika među deset su najaktivnijih zastupnika u Hrvatskom saboru. Mostovci Miro Bulj, Nikola Grmoja i Marko Sladoljev ukupno su se za riječ javili gotovo tisuću puta!

Daleko najaktivniji saborski zastupnik je Mostov Miro Bulj, koji drži prvo mjesto s ukupno 505 javljanja, na trećem mjestu po aktivnosti u Hrvatskom saboru je Nikola Grmoja, predsjednik Kluba Mosta, koji se javio ukupno 261 put, a na petom mjestu sa 174 javljanja je Mostovac Marko Sladoljev. U vrhu su s povećim brojem javljanja, članovi Kluba Mosta, Robert Podolnjak,koji se javio 126 puta, Sonja Čikotić i Ines Strenja 119 puta, te Slaven Dobrović 113 puta.

“Ponosan sam na Mostov klub koji je najaktivniji u Saboru, ove brojke koje govore o broju javljanja, zastupničkih pitanja i amandmana su samo još jedan dokaz da smo najkonstruktivnija i najkonkretnija oporba”, izjavio je politički tajnik Mosta i predsjednik saborskog kluba, Nikola Grmoja.

Osim po broju javljanja, Mostovci su i po broju postavljenih zastupničkih pitanja u vrhu među saborskim zastupnicima. Ukupno su postavili 518 zastupničkih pitanja. Prednjači saborska zastupnica Sonja Čikotić koja je pisanim putem zatražila odgovor na 248 pitanja, Ivana Ninčević Lesandrić 84 pitanja, Nikola Grmoja 60, a Miro Bulj 51 zastupničko pitanje.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj