fbpx

Vijesti:

10. rujna 2019.

DUJE STANIŠIĆ NOVI GRADSKI VIJEĆNIK MOSTA: VLADAJUĆI ME SADA NEĆE MOĆI IGNORIRATI!

(Izvor: 057info.hr)

Nakon gotovo tri godine u Gradskom vijeću grada Zadra vijećnik Mosta Tomislav Zelić prepustio je svoj mandat Duji Stanišiću koji ulazi kao neizabrani član s koalicijske liste Akcije mladih i Mosta.

 

Zelić je bio u Gradskom vijeću umjesto Ante Rubeše koji je mandat stavio u mirovanje sukladno koalicijskom sporazumu između Akcije mladih i Mosta nezavisnih lista. Duje Stanišić osim kao uspješan pjevač javnosti je poznat i kao nekadašnji predsjednik MO Petričane koji često medijski istupa naglašavajući probleme i nedostatke u Petrčanima. Poznat je i po prosvjedu zbog koncerta Rite Ore kada je ispred Ureda Turističke zajednice Grada Zadra upozoravao kako su se ti novci mogli bolje utrošiti.

Upravo ti medijski istupi ponukali su Tomislava Zelića da svoj mandat ponudi Duji Stanišiću kako bi te i takve probleme istaknuo u Gradskoj skupštini Grada Zadra. Odluka o predaji mandata prihvaćena je od strane Mosta i koalicijskih partnera.

Iz Mosta ističu kako je potez Tomislava Zelića rijetko viđen čin na zadarskoj političkoj sceni:

 

– Naravno da mi nije bio problem prepustiti mandat, u skupštinu smo ušli kako bi naglašavali probleme u društva i utjecali na njihovo rješavanje, ovaj put posložilo se tako da je na našoj listi čovjek koji ima puno toga za reći, pa sam zaključio da bi bilo najbolje da to sam i prezentira upravo pred ljudima koji su najodgovorniji za stanje u Zadru. Jako mi je drago da je Duje prihvatio moj prijedlog, bit će ga zanimljivo pratiti u Gradskom vijeću, prilika je to da na pravom mjestu artikulira ono čime već godinama istupa u medijima, to su prvenstveno problemi njegovih Petrčana i rad turističke zajednice Grada Zadra, a posebno mi je drago da je Most dobio glasnogovornika s takvim kvalitetnim glasom, našalio se na kraju Zelić, navodi se u priopćenju za medije.

„Tome mi je ponudio mandat i prihvatio sam ga unatoč mnogobrojnim obavezama jer jednostavno ne želim propustiti priliku izgovoriti u Gradskom vijeću sve ono čime već godinama istupam u medijima, a što su vodeći ljudi Zadra uspješno ignorirali, e pa ovaj put me neće moći ignorirati!”- bio je kratak i jasan novi Mostov vijećnik Duje Stanišić najavivši zanimljivu jesen u Gradskom vijeću.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj