fbpx

Vijesti:

1. ožujka 2021.

Nedjelja na Gornjoj Vežici s Marinom Miletićem

Nedjelja na Gornjoj Vežici obilježena je dijalogom, košarkom i druženjem s ljudima iz kvarta. Na poziv stanovnika Gornje Vežice, saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić, zadnje je nedjeljno prijepodne u veljači proveo u najistočnijem riječkom kvartu. U društvu svojih zamjenika Petre Mandić i Aleksandra-Saše Milakovića i ostatkom svoga tima družio se s Vežičanima.

Dan je započeo nedjeljnom misom nakon koje je na rasporedu bila košarka na igralištu kod Osnovne škole Gornja Vežica.

Nakon košarke, predstavnici maškarane skupine Vežički kampaneli zajedno s boćarima iz BK Vežica upoznali su Mostovce s potrebama i problemima na koje nailaze njihove udruge. Kroz dijalog zaključeno je kako je Gornjoj Vežici neophodan rekreacijski centar, ali kako nije potrebno u njega uložiti pet milijuna kuna, niti je potrebno da bude onakav kakvog ga je aktualna gradska vlast prije posljednjeg mandata u svojim planovima obećavala.

Temelji su napravljeni, no od projekta se brzo odustalo.

Kao neophodan  boćarima, Vežičkim kampanelima i drugim kvartovskim udrugama, rekreacijski se centar može izvesti u puno jeftinijem i bržem obliku u odnosu na onaj prethodno planirani.

Nakon obilaska kvarta, druženje se nastavilo na školskom igralištu uz košarku i odličnu hranu koju su pripremili Vežičani.

Video s druženja na Gornjoj Vežici pogledajte ovdje. 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj