fbpx

Vijesti:

9. ožujka 2021.

Osnivanje općinskog ogranka Mosta Matulji

Osnivanje općinskog ogranka Mosta u Matuljima popraćeno je konferencijom za medije koja je održana 6. ožujka 2021. godine u Matuljima.

Na održanoj konferenciji za medije o osnivanju općinskog ogranka Mosta Matulji, govorili su: Nevio Klarić kao kandidat za načelnika na predstojećim lokalnim izborima, Ivica Malec kao koordinator ogranka, Marin Miletić kao potpredsjednik Mosta te Josip Katalinić kao županijski koordinator. Nevio Klarić ovom je prigodom najavio svoju kandidaturu za načelnika na nadolazećim lokalnim izborima.

Predstavljen je i program koji se sastoji od četiri točke za koje smatraju da su nužne kako bi se olakšao i poboljšao život mještanima Općine Matulji, a to su: redizajn proračuna, stvaranje bolje poduzetničke klime, unapređenje prigradske linije javnog prijevoza i revitalizacija zapuštenih javnih objekata.

Iako najmlađi kandidat za načelnika u povijesti Općine, Klarić ističe kako ne sumnja u uspjeh svoje stranke jer je Most je na parlamentarnim izborima privukao veliki broj simpatizera s područja Matulja. U svom je govoru jasno rekao kako će njegov pristup biti drugačiji od pristupa njegovih prethodnika.

“Ja vam ovdje danas neću govoriti floskule o suradnji s mještanima pa narednih četiri godine držati u ladici listu sposobnih ponuditelja dok projekti stoje. Neću govoriti kako sam tu samo zbog njih pa onda razne upite istih tih mještana bacati u koš za smeće bez ikakvog odgovora.”

Za svoj je program rekao kako je jasan, kratak i izvediv, a ono najvažnije što želi ponuditi svojim mještanima je, kako i sam navodi: “neokaljana prošlost, nova lica, jasni ciljevi te čisto i hrabro srce jer SAD JE VRIJEME!”

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj