fbpx

Vijesti:

Troskot i Grmoja
13. travnja 2021.

Most: “Ulaganjem novca u javni sektor financiraju se afere i klijentelizam”

Zagreb, 13. travnja 2021. – Saborski zastupnici Mosta Zvonimir Troskot i Nikola Grmoja na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru su govorili o Vladinom Nacionalnom planu oporavka i otpornosti, te istaknuli da se ulaganjem novca u javni sektor neće financirati oporavak gospodarstva već afere, klijentelizam i uhljebništvo.

“Svaka kuna uložena u privatni sektor dat će četiri kune povrata u gospodarstvo, a jedna kuna ulaganja u javni sektor znači povrat do maksimalno jedne kune ukoliko se novci efikasno troše što u Hrvatskoj nije slučaj”, rekao je Troskot.

Konferencija za novinare sazvana je na temu Vole li Grozdana Perić i Plenkovićeva Vlada Hrvatsku, a Troskot je istaknuo: “Grozdana Perić i posebni savjetnik predsjednika Vlade za ekonomiju Zvonimir Savić nisu jedini ekonomski stratezi, imamo i Ekonomski institut, Hrvatsku udrugu poslodavaca, Udrugu poduzetnika, neovisne ekonomske analitičare koji govore da Nacionalni program nije dobar’, izjavio je Troskot.

Nikola Grmoja upozorio je na posljedice ukoliko se novac krivo uloži: „Ako već ne vole ovu zemlju, a kako se ponašaju, to bi se moglo propitivati, onda se barem nadam da vole svoje osobne račune jer neće biti ni za njihove plaće ako nam propadnu obrtnici i poduzetnici”, rekao je Grmoja.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj