fbpx

Vijesti:

15. travnja 2021.

Leo Pavela kandidat je Mosta za župana PGŽ-a!

Leo Pavela kandidat je Mosta za župana Primorsko-goranske županije, a predstavila ga je parlamentarna stranka Most, 14. travnja i to putem društvenih mreža.
Predstavljanje je upriličeno na turističkoj jahti Bubamare u akvatoriju luke Rijeka, a Pavelu su predstavili saborski zastupnik i kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić i koordinator Mosta za PGŽ, Josip Katalinić.

Leo Pavela je rođen 1970. godine u Rijeci, a odrastao je u Malom Lošinju. Široj je javnosti poznat kao voditelj i novinar HRT-a, a potom i kao glavni urednik RiTV-a, svojedobno najbolje lokalne televizije u Hrvatskoj. Nakon odlaska s RiTV-a osnovao je hrvatski dnevni portal “KIGO” ( KVARNER I GORSKI KOTAR) u kojem je i danas glavni urednik.

U svojoj poslovnoj karijeri Pavela se bavi i turizmom. Nakon poslova organizacije turističkih sadržaja osnovao je i prvu charter kompaniju u Rijeci, a svojim promidžbenim aktivnostima na Kvarner dovodi goste iz cijeloga svijeta. Pavela je i zapovjednik turističke dvadeset metarske jahte Bubamare s kojom je preplovio cijeli Mediteran i tako promovirao Kvarner na svim nautičkim destinacijama koje je posjećivao.

U fokusu rada Lea Pavele bit će kvalitetna suradnja s Rijekom, gradom kojega u svakom pogledu želi istaknuti kao stvarno središte i pokretač razvoja Primorsko-goranske županije. U suradnji s Rijekom, Pavela će svoj rad usmjeriti i k neophodnoj sanaciji zapuštenog riječkog priobalja.
Sljedeće područje osobitog interesa zauzimat će turizam i brendiranje turističkih destinacija Kvarner i Gorski kotar. Mnogi gosti prepoznaju Istru i Dalmaciju kao turističke regije dok za Kvarner i Gorski kotar njih puno manje zna.

Kao još jedna vrlo važna tema kojom će se Pavela baviti bit će naši umirovljenici. Na području PGŽ potpuno su zaboravljeni ljudi treće životne dobi koji su još uvijek zdravi, aktivni i željni uključivanja u različite aktivnosti. Pavela drži da naši sugrađani moraju dobiti poticaj od županije i gradova za organizaciju događanja i prostora za druženje i zabave. Isto tako i za putovanja po županiji, od planina do otoka, a poželjno ih je i aktivno uključiti u formiranje sadržaja za turiste treće dobi iz ostalih krajeva Hrvatske kao i drugih europskih zemalja. Na ovaj način naši umirovljenici postali bi dio lokalne turističke zajednice.

Leo Pavela novost je u hrvatskoj politici jer su teme njegovog političkog djelovanja specifične, a stil izrazito energičan i angažiran. Ljudi, gospodarstvo, turizam, nautika, zabava i ekologija središte su njegova djelovanja.

VIDEO pogledajte OVDJE.  

 

 

 

174201590 10225830900103357 5533689637807489538 n


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj