fbpx
27. travnja 2021.

Zvonimir Troskot: Zastupat ćemo tržišnu ekonomiju, a ne ekonomiju rođačkih veza!

Zagreb, 27. travnja 2021. – Zvonimir Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, zajedno sa Nikolom Grmojom održao je konferenciju za medije na kojoj su jasno poručili kako će više Mosta u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj dovesti do manje korupcije u gradskim i ostalim javnim upravama.

Zastupat ćemo tržišnu ekonomiju, a ne ekonomiju rođačkih veza. Neće više biti dogovaranja poslova ispod stola. Prave prilike će bit davane pravim poduzetnicima, a ne rodijacima”, kazao je Troskot. Dodao je kako će Most u Zagrebu poduzetnicima i obrtnicima pomoći  rezanjem nameta i suvišne birokracije. Rekao je kako će čim postane gradonačelnik smanjiti prirez sa 18 na 15 posto, a do kraja mandata ga ovisno o stanju u gradskom proračunu i ukinuti. Smanjenjem prireza i raznih administrativnih troškova kao što je hrpa promo materijala i pojedinačnih uplatnica koje šalje Holding, će kaže napraviti uštede kako za poduzetnike, tako i za građane.

Nikola Grmoja kazao je kako u Mostu sanjaju i bore se za Hrvatsku i Zagreb bez namještenih poslova i bez namještenih kredita.

Što više bude Mostovaca u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, bit će manje Pripuza i ostalih. I neće Pripuzi nogom otvarati vrata Ureda gradonačelnika Zagreba, niti će imati povlašteni pristup informacijama, niti ‘shortcut’ do Gradske skupštine Grada Zagreba. Više Mosta, znači manje korupcije”, kazao je Grmoja.

Komentirao je aferu Vjetroelektrane i kazao kako taj projekt nije dobio zeleno svjetlo dok je Most bio dio Vlade, ali da je ministar Ćorić dao odobrenje za taj projekt čim je Most izašao iz Vlade. Kazao je i kako je premijer Plenković glavni mecena i glavni poticatelj korupcije. “On je taj koji je postavio ministricu Žalac, Vučković i ministra Ćorića. Pozivam stoga građane da kazne takvu politiku na predstojećim lokalnim izborima”, rekao je Nikola Grmoja.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj