fbpx
28. travnja 2021.

Zvonimir Troskot: Stručnost i poštenje bili su glavni kriteriji za sastavljanje Mostove liste za Skupštinu

Zagreb, 28. travnja 2021. – Zvonimir Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba zajedno sa svojim zamjenicama, Ivom Rem i Dajanom Paušić Podhraški, predao je danas Mostovu listu za Skupštinu Grada Zagreba.

Naša lista je ispunjena sa mladim ljudima, stručnjacima iz područja poduzetništva, IT industrije, energetike, EU poslova, kulture, prava, obrazovanja, ekologije, zdravstva i svih onih područja koja su prijeko potrebna kako bismo pomogli našem gradu Zagrebu.”, kazao je Troskot. Naglasio je kako je glavni kriterij za sastavljanje Mostove liste za Skuštinu Grada Zagreba bila stručnost te da više Mosta u zagrebačkoj Skupštini znači manje korupcije.

Troskot je najavio kako će potpise za kandidaturu predati sutra u 17 sati. “Iznimno smo zadovoljni brojem prikupljenih potpisa za moju gradonačelničku kandidaturu. Taj broj koji ćemo sutra objaviti jasno će pokazati da je Most ozbiljan politički faktor u Zagrebu, kako sam i govorio posljednjih 5 mjeseci koliko smo u kampanji. Ta brojka svakako govori i da sam ozbiljan konkurent u utrci za 2. krug”, izjavio je Troskot.

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj