fbpx
1. svibnja 2021.

Zvonimir Troskot: Velik broj obitelji praznik dočekuje u strahu za egzistenciju

Zagreb, 1. svibnja 2021. – Zvonimir Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, u Maksimiru je danas svim građankama i građanima Zagreba te cijelom hrvatskom narodu čestitao Međunarodni praznik rada, blagdan svetog Josipa radnika te obljetnicu operacije Bljesak.

Kazao je pritom i da s obzirom na okolnosti pandemije i nadolazeće ekonomske krize, velik broj hrvatskih obitelji i ovaj praznik dočekuje u strahu i neizvjesnosti upravo za svoje poslove i egzistenciju. “Smatramo stoga da je nužno EU sredstva koja su namijenjena izlasku iz krize usmjerimo u privatni sektor. Privatni sektor je taj koji i Zagreb i Hrvatsku može izvući iz krize. Na ovaj način očuvat ćemo radna mjesta, stvoriti nova i na taj način sprječiti novi val iseljavanja u inozemstvo”, kazao je Troskot.

Govoreći o obljetnici VRO Bljesak kojom je osobođeno 500 četvornih kilometara teritorija zapadne Slavonije, Troskot je rekao kako je Bljesak pokazao da se kao hrvatski narod iz najtežih situacija izvlačimo onda kada se držimo zajedno. “Bljesak je lekcija koja nas uči da je samo u zajedništvu moguće ostvariti pobjedu u kriznim situacijama. Nastojat ću stoga biti faktor koji okuplja, kako bi od Zagreba stvorili perspektivnu europsku metropolu s dobro plaćenim radnim mjestima.”, kazao je.

Podsjetimo, Zvonimir Troskot će u 15 sati na ŠRC Jarun u sklopu događaja “Sportom protiv nasilja’’ koju organizira Most, kao bivši golman Dinama, braniti penale koje će pucati kolege političari i građani.

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj