fbpx
8. svibnja 2021.

Troskot: Sljedeća postaja je Zagreb bez korupcije!

Zagreb, 8. svibnja 2021. – Zvonimir Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba u sklopu događaja, ‘Sljedeća postaja: Zagreb bez korupcije’ predstavio je Mostovu listu za Skupštinu, najmlađu listu za zagrebački parlament.

Prosjek godina Mostove liste za zagrebačku Skupštinu je 35 godina. Mi smo mladi, ali i stručni ljudi, obrazovani, pošteni, nekroumpirani”, rekao je Troskot i dodao kako više Mostovaca u Skupštini znači manje korupcije.

“Manje korupcije znači bolje i transparentnije poslovanje Grada, manje cijene komunalija i manji prirez, poštene javne nabave, više novca za vrtiće, škole, prometnice i ostale projekte. Manje korupcije znači bolji život u Zagrebu za sve, a ne samo za odabrane”, istaknuo je Troskot.

Kazao je da je svaki glas bitan i pozvao građane da izađu na izbore. “16. svibnja prilika je da napokon počnu prave promjene u Zagrebu! Sljedeća postaja je Zagreb bez korupcije!”, zaključio je.

Troskot danas promo busom, zajedno sa svojim timom poštujući epidemiološke mjere, tijekom cijelog dana obilazi većinu zagrebačkih kvartova. Zaustavlja se na devet punktova u gradu na kojima pozdravlja simpatizere i građane.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj