fbpx
17. svibnja 2021.

Zvonimir Troskot: Postavili smo snažne temelje zagrebačkog Mosta!

Zagreb, 17. svibnja 2021. – Most je sa 6,20 posto odnosno tri osvojena mandata ušao u zagrebačku Gradsku skupštinu. Kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika Zvonimir Troskot i Mostov povjerenik za Zagreb, izjavio je u izbornoj noći kako je ovo povijesni rezultat za Most u glavnome gradu Hrvatske.

“Ovo je povijesni rezultat za Most, iz razloga što do sada nismo bili prisutni u Gradskoj skupštini. Imamo izvanredan potencijal za budućnost, snažnu infrastrukturu na terenu, po gradskim četvrtima i mjesnim odborima. Most  je u Zagreb okupio mnoštvo mladih i stručnih ljudi. Postavili smo snažne temelje Mosta u Zagrebu. Gledano infrastrukturalno i po ljudskim potencijalima stvarno je svjetla budućnost ispred Mosta” kazao je Troskot.

Istaknuo je kako je Most jedna od tri nacionalne stranke koja će nakon ovih izbora imati svoje predstavnike u skupštinama četiri najveća grada u Hrvatskoj.

Osim što je Most dobio tri predstavnika u zagrebačkoj Skupštini, sada ima i predstavnike u vijeća 13 gradskih četvrti i 67 mjesnih odbora. Za Most je glasalo ukupno 19.872 birača, a za Troskota 13.480 birača odnosno 4,12 posto.

Troskot je uz to što je bio kandidat Mosta u Zagrebu, zajedno sa svojim timom kao povjerenik izgradio snažne temelje Mosta u našoj metropoli i po prvi puta uveo Most u zagrebačku Gradsku skupštinu.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj