fbpx

Vijesti:

30. siječnja 2022.

Miro Bulj: Sinj je bio i ostaje jedini slobodan grad u Hrvatskoj

Sinj je jedini grad u Hrvatskoj bez COVID potvrda, pohvalio se MOST-ov Nikola Grmoja. No, Dnevnik Nove TV doznaje da je Grad Sinj posjetila inspekcija, koja ih je kaznila s 30.000 kuna.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj u razgovoru za Dnevnik Nove TV nije želio potvrditi da im je stigla kazna, no kaže da će bilo koju kaznu takvog tipa on platiti. “Što su utvrdili – pitat ćete njih. Nije u pitanju Sinj, ni ja nego cijela Hrvatska i besmislene COVID potvrde”, rekao je te dodao da želi da se što prije raspiše referendum.

“U maskama je problem kod gospodina Beroša kada ide kod urara u javni prostor pa pije s njime kavu bez maske. Međutim, očito inspekcija ne treba ići kod njega”, komentirao je.

U Gradskoj upravi Sinja zarazu je donijela osoba koja se pridržavala epidemioloških mjera i bila je cijepljena, a imala je i potvrdu, rekao je Bulj. “COVID potvrde su alat za širenje zaraze”, dodao je.

Prema saznanjima Dnevnika Nove TV kazna iznosi 30.000 kuna, a Bulj nije htio ništa otkriti o tome. “To ćemo vidjeti, rekao sam. Najmanje je bitno koliko će Miro Bulj dobiti kaznu, bitno je što od naroda čine ovce – od Vukovara, Dubrovnika, Rijeke, Splita.. jer COVID potvrde nisu mjera koja sprječava širenje zaraze”, rekao je.

Tko bi kaznu trebao platiti – građani ili Bulj? “Bilo koju kaznu ću u ovom slučaju platiti ja. Ne bojim se ja nikakvih kazni”, dodao je.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj