fbpx

Vijesti:

28. veljače 2022.

Miro Bulj: Danas su ukinute covid potvrde, Sinj ih nije ni uveo

Saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Grada Sinj povodom ukidanja covid potvrda oglasio se na svom Facebook profilu:

Svi mediji i cjelokupna javnost očekivano su koncentrirani samo na rusku agresiju na Ukrajinu pa su rijetki mediji prenijeli vijest kako je u petak započeo proces prebrojavanja potpisa za ukidanje kompromitiranog Stožera i diskriminatornih covid potvrda.

Taj proces nadgledaju naši vrijedni volonteri i sad je već jasno da potpisa ima i više nego dovoljno.
Zato je danas kad je cijela Hrvatska i cijeli svijet usmjeren prema Ukrajini, svjestan da potpisa ima i više nego dovoljno, Božinović ukinuo covid potvrde za pristup javnim i državnim službama. I ta vijest je također prošla bez medijskog interesa.
Ponosan sam što nisam podlegao pritiscima i što je Sinj jedini grad u Hrvatskoj koji nije pristao dijelit svoje građane. Osim toga, sve brojne velike novčane kazne koje sam dobio sudovi su počeli rušiti na prvom stupnju.
Netko će za ove sulude mjere morati odgovarati kao i za sve nepravde nanesene brojnim našim sugrađanima.
Mene kao gradonačelnika Sinja inspekcije nisu prestajale maltretirati, ali sve to je ništa ne vrijedi prema činjenici da je naš Sinj ostao slobodan grad otvoren svim svojim građanima!
Unatoč ublažavanju mjera nećemo odustati od raspisivanja referenduma jer je nužno izmijeniti Ustav kako ponovo ne bi dva ili tri čovjeka odlučivala o našim slobodama i pravima!


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj