fbpx

Vijesti:

27. listopada 2020.

Zvonimir Troskot – povjerenik Mosta za Zagreb

Zvonimir Troskot povjerenik je Mosta za grad Zagreb. Bit će zadužen za izgradnju strukturalno i organizacijski jakog Mosta u glavnome gradu.

 

Troskota je kao Mostovog povjerenika na konferenciji za medije predstavio predsjednik Mosta Božo Petrov koji je istaknuo kako će Most biti snaga u gradu Zagrebu i igrat će važnu ulogu na lokalnim izborima: ”Treba nam jak tim i to je razlog zašto je Most odabrao Zvonimira Troskota za povjerenika u gradu Zagrebu. S njim na čelu postići ćemo zacrtano.”

 

Troskot se osvrnuo na izjavu Bože Petrova iz izborne noći koji je tada rekao kako vrijeme Mosta tek dolazi: ‘Mislimo da je taj trenutak baš sada, trenutak za izgradnju strukture u Zagrebu, obzirom da ćemo igrati izrazito važnu ulogu na lokalnim izborima, pogotovo u Zagrebu.’

 

Troskot je naglasio kako je sa svojim timom već krenuo u izgradnju strukture Mosta po gradskim četvrtima i mjesnim odborima što je i priprema za lokalne izbore koji nisu jedini cilj. ”Cilj je izgradnja snažne strukture i organizacije Mosta Zagreb koji će biti najsnažniji stup Mosta”, istaknuo je Troskot.

 

Toskot je predstavio i izborni stožer koji će nositi organizaciju Mosta Zagreb. Također, pozvao je sve koji se žele pridružiti izgradnji strukture Mosta grada Zagreba da to i naprave kako bi učinili Most Zagreb što snažnijim.

 

Podršku Troskotu u izgradnji snažne podružnice Mosta u glavnome gradu dao je i politički tajnik Mosta Nikola Grmoja: ”Želimo ono što smo napravili na parlamentarnim izborima u Zagrebu sada pretočiti u rezultat na lokalnim izborima. Prva smo politička opcija koja je pripremila izborni stožer i počela se pripremati za lokalne izbore.” Grmoja je kao i Troskot, naglasio kako je Mostov cilj osim lokalnih izbora i izgradnja dugoročno snažnog Mosta u Zagrebu.

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj