fbpx

Vijesti:

12. ožujka 2021.

Ivan Bekavac – kandidat Mosta za gradonačelnika Velike Gorice

Životopis dr. Ivana Bekavca

Dr. med. Ivan Bekavac, kandidat Mosta za gradonačelnika Velike Gorice, rođen je 1975. u Zagrebu, a 1978. s roditeljima se preselio u Veliku Goricu gdje živi već više od četrdeset godina.

U Zagrebu je diplomirao na Medicinskom fakultetu 1999., a 2006. položio specijalistički ispit iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja.

Od 2002. radi na mjestu anesteziologa u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Od 2016. obnaša dužnost tajnika Sekcije za pedijatrijsku anesteziologiju Hrvatskog društva za anesteziologiju i intenzivno liječenje HLZ-a, od 2017. vodi Ured stručno medicinskih poslova Hrvatske liječničke komore, a od kraja 2018. i dužnost člana Izvršnog odbora Hrvatske udruge bolničkih liječnika (HUBOL). Član je i Europske udruge anesteziologa, kao i Europske udruge pedijatrijskih anesteziologa te student na poslijediplomskom studiju Medicinskog prava na Pravnom fakultetu u Splitu.

Na politički angažman dr. Bekavac se odlučio 2015. godine priključivši se Mostu gdje aktivno sudjeluje u oblikovanju Mostovih politika ponajviše u  području zdravstva. 2016. obnašao je i dužnost zamjenika ministra zdravstva.

Dr. Bekavac je Mostov kandidat za gradonačelnika Velike Gorice na lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2021.

 


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj