fbpx
17. travnja 2021.

Zvonimir Troskot: Bit ću broj jedan Zagreba jer jedini nudimo konkretna rješenja

Zagreb, 17. travnja 2021. – Zvonimir Troskot, Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba izjavio je danas na Trešnjevci povodom početka prikupljanja potpisa za kandidaturu, kako će biti Broj jedan Zagreba jer je zajedno sa svojim timom ponudio konkretna rješenja za Zagreb.

Kazao je kako je u posljednjih šest mjeseci obišao svih 17 gradskih četvrti i razgovarao s doista velikim brojem građana. Objasnio je kako je detaljno sa svojim timom istražio probleme po svim gradskim četvrtima i zajedno sa stručnjacima donio ostvariva rješenja za probleme koji najviše muče građane.

Bit ću broj jedan Zagreba jer jedini nudimo konkretna rješenja. Ponosan sam na naša prometna rješenja, model obnove Zagreba po uzoru na Beč, nadogradnju mjere roditelj odgojitelj, planove koje imamo za stručno upravljanje financijama i dugom Grada Zagreba te planove za oživljavanje poduzetničkog duha u Zagrebu. Iznimno sam ponosan na Mostov projekt ‘Zagrebačkih promenada’”, rekao je Troskot.

Kazao je kako u sljedeća dva tjedna mora prikupiti 5 tisuća potpisa za kandidaturu i pozvao građane da ga u tome podrže. “Vjerujem da ćemo prikupiti i puno više zato vas pozivam da svojim potpisom potvrdite moju kandidaturu. 29. travnja završava prikupljanje potpisa i tada će se jasno vidjeti kakav je doista omjer snaga u Zagrebu”, istaknuo je Troskot.

Kazao je da je razlika među kandidatima jako mala i da je svaki glas bitan. Naglasio je kako je jedini kandidat koji nije povezan s moćnim strukturama koje već godinama nude ista obećanja i uništavaju Zagreb.Vjerujem da će građani Zagreba prepoznati da sam jedini kandidat koji ima snagu, znanje i stručnost biti gradonačelnik Zagreba. Jedina prava anketa će biti 16. svibnja”, zaključio je Troskot.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj