fbpx
22. travnja 2021.

Zvonimir Troskot: Troskot: Most je u Zagrebu ojačao gotovo trostruko!

Zagreb, 22. travnja 2021. – Zvonimir Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba i Mostov povjerenik za Zagreb, prije predaje Mostovih kandidacijskih lista za vijeća mjesnih odbora i vijeća gradskih četvrti Gradskom izbornom povjerenstvu, izjavio je kako Most na ove lokalne izbore u Zagrebu, izlazi sa gotovo tri puta više lista za MO nego prije četiri godine.

Kazao je kako je ponosan što je Most postao politička snaga u Zagrebu i što je među najjačim političkim organizacijama u metropoli.

“Izlazimo s listama u gotovo svim gradskim četvrtima i imamo porast od 150 posto na razini mjesnih odbora u odnosu na 2017.g. Pred četiri godine Most je popunio 30 MO na razini Zagreba, a sada ih ima 75. To pokazuje da je organizacija Mosta u Zagrebu znatno ojačala i da smo postali politička snaga kako smo i najvaljivali”, istaknuo je Troskot.

Pozvao je građane da podrže Most na svim listama, a posebno onu za Gradsku skupštinu: “Pet Mostovaca u Skupštini koliko nam neke ankete predviđaju, može osigurati manje korupcije, manje namete i više transparentnosti u Zagrebu”, naglasio je Troskot.

Kazao je i kako su ustrojili Mostovu gradsku organizaciju u Zagrebu kojoj su se priključili vrhunski stručnjaci iz svih područja, doktori znanosti, poduzetnici, građevinari, prometni stručnjaci, mladi ljudi koji se aktivno žele uključiti u političke procese u Zagrebu.

Zajedno s njima, radit ćemo za boljitak svih građana grada Zagreba baštineći vrijednosti Mosta a to su prije svega stručnost, transparentnost i ustrajnost u borbi protiv korupcije”, zaključio je Troskot.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj