fbpx
23. travnja 2021.

Zvonimir Troskot za zamjenice odabrao poduzetnice

Zagreb, 23. travnja 2021. – Zvonimir Troskot Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba, za zamjenice je odabrao dvije poduzetnice Ivu Rem i Dajanu Paušić Podhraški, koje je predstavio danas na Trgu bana Jelačića.

Dajana Paušić Podhraški je mlada poduzetnica, vlasnica respektabilnog brenda te ima iskustvo rada u EU parlamentu. Iva Rem je vrhunska event menadžerica, odlična poznavateljica prilika u kulturi i vrhunski organizator.

Njih dvije su pokazatelj da je Most u Zagrebu postao rasadnik ženskih lidera. Uz njih  smo u Mostu Zagreb okupili smo i velik broj doktora znanosti, stručnjaka za razna područja te puno mladih ljudi koji se žele aktivno uključiti u bitku za bolji, uređeniji i pošteniji Zagreb. Gradimo poduzetnički duh koji želimo prenijeti na Zagreb”, kazao je Troskot.

Padušić Pohraški kazala je da je kao zagrebačka poduzetnica upoznata sa svim izazovim s kojima se susreću poduzetnicu u gradu Zagrebu i da je Most u svom programu za metropolu dao konkretna rješenja upravo za poduzetnike. “Mi u Mostu vidimo Zagreb kao Grad prijatelj poduzetnika u pogledu stvaranja politika i mjera koje bi olakšale poslovanje poduzetnika. U Zagrebu želimo stvoriti pozitivno poduzetničko okruženje”, rekla je Paušić Podhraški.

Iva Rem je kazala kako već 20 godina radi na području kulture i event menadžmenta u Zagrebu i Hrvatskoj te kako su djelatnici i udruge u kulturi u jako teškom položaju posljednjih godinu dana. “Tim udrugama pomogli bismo financijski, a prazne gradske prostore otvorili bismo kulturnjacima te poduzetnicima i obrtnicima. Kulturi grada Zagreba omogućili bismo da prodiše kako i zaslužije”, ustvrdila je Iva Rem. Dodala je kako će se posebno baviti i problemima umirovljenika, socijalnom politikom, djecom i mladima kojima kaže, želi omogućiti normalno školovanje nakon kojeg će poželjeti ostati živjeti u Zagrebu.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj