fbpx

Vijesti:

Miro Bulj i Ivica kukavica
10. lipnja 2021.

Most Splitsko-dalmatinske županije za predsjednika Županijske skupštine predložio bojnika HV-a, Ivicu Kukavicu

Split, 10.6.2021.Na današnjoj konferenciji za novinare Most Splitsko-dalmatinske županije obratio se javnosti na temu izbornih rezultata i postizanja većine glasova u Županijskoj skupštini. Na konferenciji su govorili Miro Bulj, nositelj Mostove liste za Županijsku skupštinu i izabrani član Skupštine, Ante Kujundžić, politički tajnik i povjerenik Mosta za Splitsko-dalmatinsku županiju i Ivica Kukavica, izabrani član Skupštine.

Ante Kujundžić na početku je zahvalio biračima na velikom povjerenju koje su im dali, te je rekao da su ostvarili rezultat koji im je, kako kaže, taman.

„Nemamo se s čime hvaliti, nemamo zbog čega plakati. Trebamo biti ponizni i zadovoljni sa ostvarenim. Ušli smo u velikom broju gradova naše Splitsko-dalmatinske županije u predstavnička tijela, imamo našeg gradonačelnika Grada Sinja, u Podstrani smo bili u drugom krugu. Kad podvučemo crtu u podizanju strukture, mislim da smo napravili dobar rezultat. Što se tiče slaganja Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, Most neće trpiti dociranja bilo koga, isto tako neće biti dio OPG družine koja je bila na vlasti u bivšim sazivima. Oni definitivno ne mogu odgovoriti na izazove s kojima se naša županija suočava. Kao druga politička stranka u županiji mi ćemo predložiti bojnika HV-a, Ivicu Kukavicu, za predsjednika Skupštine“, rekao je Kujundžić.

Miro Bulj podsjetio je kako je Most bio najžešća oporba koja je ukazivala na sve nezakonitosti i nepravilnosti koje su se događale u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

„Nama nitko ne treba govoriti s kime ćemo mi koalirati. Mi smo jasni i predlažemo mog suborca, Ivicu Kukavicu, za predsjednika Skupštine i očekujemo potporu u tome“, rekao je Bulj.

Ivica Kukavica rekao je da su u ovu političku utakmicu ušli zato da naprave određene promjene jer nisu bili zadovoljni s dosadašnjim funkcioniranjem županije.

Zadovoljni smo s rezultatom, dobili smo ogroman broj glasova i priliku da nešto napravimo. S obzirom na situaciju u Županijskoj skupštini, mislimo da je najbolje da kandidat za predsjednika bude onaj koji jamči i garantira da će se u Skupštini rješavati svi krucijalni problemi, ideje i prijedlozi. To znači da mi s nikim ne ulazimo u koaliciju nego sve zovemo da nas podrže u ovome jer sam ja kao nestranački kandidat jamac i garancija da ako s bilo kojeg krila dođe dobra ideja ili prijedlog, o tome će se u Skupštini raspraviti ispred očiju javnosti i neće biti nikakvih zakulisnih igara. Vidio sam da se puno dobrih prijedloga koji dolaze od oporbe ne razmatra. Svi oni koji žele dobro našoj županiji, omogućit će joj da ide prema naprijed“, rekao je Kukavica.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj