fbpx
Miro bulj
25. svibnja 2021.

Miro Bulj: Sinj će ponovno biti na ponos svih svojih građana!

Drage Sinjanke i Sinjani,

danas sam se sa svojim timom i sugrađanima družio na sinjskoj Pijaci. Pripremajući se za preuzimanje odgovornosti za Grad Sinj, posjetio sam i stanovnike naših mjesnih odbora s kojima sam razgovarao o problemima u njihovim naseljima. Naši sugrađani su pokazali želju i odlučnost za promjenama koje nudimo našim izbornim programom.

Nakon razgovora s našim ljudima još sam sigurniji kako bez jakog sela nema ni bogate države. Zato smo dužni zaorati svaki kvadrat poljoprivrednog zemljišta i poticati domaću proizvodnju. Siguran sam da će Sinj ponovno biti na ponos svih naših građana i kako ćemo se zajedno uhvatiti u koštac sa svim problemima i izazovima koju su pred nama.

Izgradit ćemo Sinj kojim se upravlja razvojno, ekonomski i ekološki održivo. Sinj koji je otvoren, učinkovit, transparentan i u službi svojih građana. Želimo moderan i čist grad koji će promovirati svojih 14 mjesnih odbora. Sinj koji će čuvati svoje tradicijske vrijednosti i razvijati se u skladu s modernim tehnologijama. Došlo je vrijeme za sposobne, a ne podobne, a mi ćemo izgraditi Sinj jednakih šansi za sve.

Što se tiče sučeljavanja, a istine radi, dostavljamo Vam korespodenciju sa Uredništvom Hit radija iz koje je vidljivo kako smo tražili svakodnevno sučeljavanje jer predložena tek jedna emisija je bila nedovoljna da se naši građani upoznaju s programom koji nudimo.

KORESPODENCIJA

Osnaženi Vašom velikom podrškom i potporom pozivamo vas u nedjelju 30. svibnja da 100 % izađete na izbore, zaokružite br. 1 i date povjerenje Miru Bulju jer grad Sinj je borbe vrijedan.

Vaš Miro Bulj


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj