fbpx

Vijesti:

26. siječnja 2022.

Nino Raspudić: ‘Prljava, bezumna i neznanstvena kampanja guranja cijepljenja djece dosegla je vrhunac‘

Saborski zastupnik Nino Raspudić (Klub zastupnika Mosta) ustvrdio je u srijedu da je prljava kampanja cijepljenja djece ovaj tjedan dosegnula vrhunac uvođenjem novih mjera za cijepljenu i necijepljenu djecu ocijenivši to diskriminirajućim i protuustavnim.

„Prljava, bezumna i neznanstvena kampanja guranja cijepljenja djece vrhunac je dosegla ovog tjedana uvođenjem protuustavnog diskriminiranja djece na onu koja su necijepljena i koja ako su bila u kontaktu sa zaraženim moraju u samoizolaciju i ona koja su cijepljena pa ne moraju u kućni pritvor i mogu u školu”, kazao je Raspudić u slobodnom iznošenju stajališta.

Ponovio je kako cijepljeni također prenose zarazu te ocijenio da cilj takvih mjera nije sprečavanje širenja zaraze i zaštita zdravlja i života djece nego očito “dilanje cjepiva, pa makar i djeci”.

„Kada bi se organi gonjenja brinuli za sigurnost djece barem onoliko koliko skrbe za predsjednika Vlade netko iz HZJZ-a bi ovaj tjedan u najmanju ruku završio na obavijesnom razgovoru”, ocijenio je Raspudić.

A radi “zaštite lika i djela” premijera Andreja Plenkovića, smatra Raspudić , potreban je novi zakon koji bi regulirao „jajomor”, odnosno spominjanje jaja, izravnu prijetnju jajetom i konkretan atentat jajetom, te razlikovao trula i svježa jaja.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj