fbpx

Vijesti:

4. veljače 2022.

Grmoja o Sanaderu: Ljudima je dozlogrdilo od HDZ-ovih afera, bit ćemo bezazleni kao golubovi, ali lukavi kao zmije

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja u Saboru je reagirao na medijske napise da je HDZ-ov Ante Sanader zaposlio sina u Vatrogasnoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije. Sanader je inače predsjednik tog tijela.

“Skandalozno je da jedan tako visokopozicionirani političar drma Hrvatskom vatrogasnom zajednicom, na to dulje vrijeme upozoravamo, a još je skandaloznije da jednu instituciju koja koordinira cjelokupan razvoj vatrogastva koja je financirana što iz županijskog, što iz državnog proračuna, koristi da bi tamo uhljebio svog sina. To je apsolutno nedopustivo, ta pitanja trebate postaviti njemu, mislim da je ljudima više dozlogrdilo od tih HDZ-ovih afera, i meni je dozlogrdilo o njima govoriti i stvari će se mijenjati kada ovu koruptivnu strukturu maknemo s vlasti”, rekao je Grmoja.

Poslao je i poruku čelniku HSLS-a.

“Poručuje mi jutros Plenkovićev žetončić Hrebak da me Puhovski nazvao Cinoberom. S kriminalnom organizacijom ne možete nego biti lukavac i svakako ćemo u periodu koji dolazi biti jako lukavi, ako hoćete, poslužit ću s jednom evanđeoskom, bit ćemo bezazleni kao golubovi, ali lukavi kao zmije jer to je jedini način da ovu koruptivnu organizaciju maknemo s vlasti”, dodao je Mostov zastupnik.


Najčitanije vijesti


PODRŽI NAS
Doniraj